Himmelsk gode punsjkuler. Ogs glutenfri variant!

Punsjkuler

Punsjkuler med oboy, himmelsk gode 😃 Disse kan lages med vanlig havregryn eller glutenfri havregryn. Lett og raske lage 😊 Er du glad i rom s tilsett mer rom enn oppgitt.

Ingredienser:

150 g smr

2 dl melis

2 dl oboy

6 dl lettkokt havregryn

1 dl melk

10 drper rom essens

Ca 150 g kokosmasse til pynt eller kakestrssel

Slik gjr du:

Bland smeltet smr med melis og oboypulver. Ha i havregryn, melk og rom essens. Rr blandingen godt sammen og la den st i kjleskapet i minst 30 minutter. Da vil havregrynene svelle opp og gjre massen fastere.

Ha kokosmasse eller kakestrssel p en tallerken eller liknende. Rull og form sm kuler av deigen med hendene og rull dem forsiktig i kokos eller kakestrssel. Fukt hendene med vann jevnlig slik at havregrynsmassen ikke skal klistre seg for mye til fingrene.

Sett punsjkulene p et brett og sett brettet i kjleskapet til kulene har stivnet. Nr kulene er stive kan du ha dem i en kakeboks og oppbevare de kjlig.

#punsjkuler #punsjboller #glutenfri

#julestemning #julebakst #advent #jul #juleforberedelser

0

Skriv en ny kommentar